Monday, October 30, 2017

Kreditkonto, snabblån och sms lån ränta – låna på ett smartare sätt

När man läser ordet lån så tänker de flesta på privatlån, snabblån och bolån. Det är inte så konstigt, dessa lån är trots allt bland de allra vanligaste. Oftast använder du dig av ett lån för att slutföra ett stort och dyrt köp, exempelvis en ny bil eller en fastighet. Det är dock fullt möjligt att använda ett lån på ett helt annat sätt. Du kan med fördel använda ett lån för att förbättra din vardag och ge dig själv mer frihet.

Vad gör du när det plötsligt dyker upp oförutsedda kostnader?
Detta är en viktig fråga som på många sätt berör din vardag. Om något händer och du egentligen inte riktigt har tillräckligt med pengar på kontot just nu, vad gör du då? Ett alternativ är att ta ett snabblån eller SMS lån låg ränta för att kunna täcka upp de pengarna som saknas. När du väl har fått in nästa lön kan du lika snabbt betala av det lilla lånet du tog. En annan smart lösning är att använda dig av kreditkonto.

Skillnaden mellan kreditkonto och SMS lån direkt

När du tar ett SMS-lån eller ett snabblån så får du hela beloppet direkt och kan sedan börja amortera ditt lån. När du däremot har fått kreditkonto så har du tillgång till pengarna men du behöver inte använda hela beloppet om du inte vill.

Kreditkonto ansöker du precis som ett vanligt lån men när du väl har fått din kredit beviljad är det helt upp till dig hur den ska användas, när den ska användas och hur mycket du ska använda. Detta gör det möjligt för dig att snabbt få tillgång till pengar när det behövs, till exempel vid en oväntad utgift. Du slipper ansöka om ett helt nytt lån, kreditkontot står redo och du nyttjar bara så mycket som behövs. På så sätt håller du dina kostnader så låga som möjligt. Du får helt enkelt en buffert som hjälper dig när det behövs som mest.

Kreditkonto ger dig frihet

Som du märker så finns det många fördelar med att använda sig av ett kreditkonto istället för att ta ett vanligt sms lån. Eftersom du dessutom själv kan styra hur mycket som ska återbetalas (utöver minimibeloppet) kommer nyttjandet av ditt kreditkonto inte påverka din ekonomi alltför mycket. Du ger helt enkelt dig själv med möjligheter i vardagen. 

No comments:

Post a Comment